Konferens i västerled

För ett tag sedan tipsade jag om en bra konferensanläggning i Skåne, en anläggning som är nog så bra men ligger en bit från Uppsala. Nu vill jag därför passa på att tipsa om en annan konferensanläggning som ligger lite närmare, Green Hotel i Tällberg. En konferens i Dalarna är definitivt en riktig upplevelse, långt ifrån all storstadsstress. Green Hotel ligger vid Siljans strand vilket garanterar att alla kommer att känna sig lugna och harmoniska. Det sägs ju ibland att konflikter skapar kreativitet men det stämmer ju inte alls. Konflikter hämmar kreativitet. Det är i stället harmoni som ger förutsättningar för kreativitet som ger möjlighet till idéer att födas och utvecklas. Och Green Hotel ger verkligen de förutsättningar som krävs för att skapa en harmonisk konferens.

Ytterligare ett skäl till att jag gillar Green Hotel är bredden. De har konferenslokaler och förutsättningar för både små konferenser, med tio deltagare eller färre, ändå upp till massiva event med över 100 deltagare – och de är lika duktiga på att tillgodose behoven för båda sorterna och allt där emellan. Dessutom har de tillgång till en arena där ännu fler personer får plats – perfekt för till exempel olika lanseringar. Bredden hos Green Hotel är stor. Liksom valfriheten; det går att mixtra med menyer för frukost, lunch och så vidare så att man kan få precis det man vill.

Slutligen så har Green Hotel en stor fördel vad gäller aktiviteter. De kan erbjuda en mängd olika spännande alternativ som knappast finns hos något annat konferenshotell. De samarbetar med DalaÄventyr vad gäller olika evenemang och om ett företag är ute efter teambuilding så är Green Hotel precis rätt ställe att göra det på. Green Hotel kanske inte ligger i Uppsala, men ändå tillräckligt nära för att det ska kännas som nästgårds – ett par timmar med bil eller tåg, och så är man där.

Lämna en kommentar